Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Wordt GOLMAR specialist, volg een gratis training!

In verband met de landelijke maatregelen aangaande het coronavirus, heeft Vercoma besloten alle trainingen tot nader order uit te stellen.
Dit betekent dat wij de trainingen verzetten naar een later te bepalen moment.  
De nieuwe data zijn uiteraard afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van het RIVM. Hou daarom deze pagina nauwlettend in de gaten. Onze overige dienstverlening loopt uiteraard gewoon door. Voor technische vragen kunt daarom altijd een beroep doen op onze afdeling support. Formuleer uw vraag zo concreet en zorgvuldig mogelijk en stuur een rechtstreekse e-mail naar support@vercoma.nl
Bellen is ook mogelijk via 0753030530 

TRAINING CANCELLED - 13/12/16 - Faringdon Town Football Club

 

 

 

 

Praktische kennis over deurcommunicatiesystemen is belangrijk. Maar nóg belangrijker is het om de theorie in de praktijk te kunnen toepassen. Want alleen dan is het mogelijk om een systeem adequaat te kunnen installeren en storingen te kunnen voorkomen of snel te kunnen verhelpen. Dat geeft voldoening én levert tijdwinst!

Wat kunt u van de trainingen verwachten?
Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zij worden door onze technisch productmanager gegeven in ons multifunctionele kenniscentrum in Wormerveer en zijn kosteloos! De trainingen vinden 's middags plaats van 12.45 tot ongeveer 16.30 uur.

Wat zijn de onderwerpen per training?
Er komen twee series aan bod. De serie GTWIN; 2-draads unipolaire bus en de serie Plus; 4-draads (audio) en 6-draads (video/audio mix) bus.

Module GTwin basis: Aan bod komen onder andere de nieuwe generatie monitoren TEKNA-S GTwin en TEKNA-HF GTwin en het telefoontoestel T-5924. De kortsluitvaste splitter D4L-Gtwin komt natuurlijk voorbij en we gaan dieper in op de verschillende manieren van opbouw van een GTwin systeem. Tot slot volgt uitgebreide uitleg over de wijze van aansluiten en het toekennen van coderingen aan de beldrukkers

Module Plus : Aan bod komen onder andere de huidige generatie monitoren zoals de TEKNA-S Plus en handsfree TEKNA-HF Plus en de telefoontoestellen T-540 Uno- en Plus. Verder hebben we het over de aanleg, bekabeling en het storing zoeken in een serie Plus installatie.

Naast deze vaste onderwerpen is er uiteraard voldoende ruimte voor vragen over producten die niet in deze modules worden besproken.

Dagindeling
12.45 uur : Inloop inclusief lunch
13.00 uur : Introductie van ons bedrijf
13.15 uur : Start training (uitleg d.m.v. presentatie)
14.45 uur : Pauze
15.00 uur : Vervolg training
16.30 uur : Einde training

Claim nu uw plek en kies hieronder een datum naar keuze!

wachtwoord vergeten